Witam.Mam kilkanaście zdjęć starych zdjęć zapisanych w formacie JPG.Kilka z nich nie chce mi się otworzyć poprzez systemową przeglądarkę.Jedno z nich ma wielkość 450KB,reszta nie przekracza tej wielkości.Gdy chcę otworzyć jedno z tych kilku,otwiera mi się komunikat,,Przeglądarka fotografii systemu Windows nie może otworzyć tego obrazu,ponieważ nie obsługuje tego formatu pliku,lub niezainstalowano jej najnowszej aktualizacjii,,.Próbowałem innymi przeglądarkami,ale nic z tego,ten sam komunikat.Jak,i czym zaktualizować systemową przeglądarkę?Jak otworzyć te zdjęcia zapisane w JPG? Pozdrawiam.
Zaloguj się na forum
Polecane
Ostatnio dodane tematy
- Pamięć widoków - więcej niż 1000 folderów
przez Szkolenia

lut 16 2012 02:04 - Przeglądarka
przez Marcin443727

lut 11 2012 11:05 - Poszukuje programu do kręcenia filmów na pulpicie
przez Marcin443727

lut 03 2012 02:50 - Gadu-Gadu 11
przez Admin

sty 31 2012 02:26 - Systemy Windows - najnowsze oficjalne i nieoficjalne Service Packi
przez "Blady"

sty 31 2012 02:20
Strona 1 z 1
Jak otworzyć zdjęcia.
#2 Gość_Kolko_*
Napisany 01 październik 2011 - 11:20
Witam.Mam kilkanaście zdjęć starych zdjęć zapisanych w formacie JPG.Kilka z nich nie chce mi się otworzyć poprzez systemową przeglądarkę.Jedno z nich ma wielkość 450KB,reszta nie przekracza tej wielkości.Gdy chcę otworzyć jedno z tych kilku,otwiera mi się komunikat,,Przeglądarka fotografii systemu Windows nie może otworzyć tego obrazu,ponieważ nie obsługuje tego formatu pliku,lub niezainstalowano jej najnowszej aktualizacjii,,.Próbowałem innymi przeglądarkami,ale nic z tego,ten sam komunikat.Jak,i czym zaktualizować systemową przeglądarkę?Jak otworzyć te zdjęcia zapisane w JPG? Pozdrawiam. Witam.Czy jest ktoś w stanie mi odpowiedzieć na moje pytanie?
Ten post był edytowany przez Kolko dnia: 01 październik 2011 - 11:21
Napisany 12 październik 2011 - 08:40
Może AcdSee, albo jakaś inna przeglądarka zdjęć? Jeśli to nie pomoże to najprawdopodobniej masz uszkodzone pliki.
www.legalne.info
www.audiostereo.pl
www.legenhit.com
www.audiostereo.pl
www.legenhit.com
Prześlij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc